Unieke, zeer ruime woningen

om jouw woondroom waar te maken

In 2006 startte de aanleg van de nieuwe wijk Zuidbroek, aan de oostzijde van Apeldoorn. De wijk ligt gunstig ten opzichte van de snelweg A50 en op fietsafstand van het gezellige centrum. Maar je hoeft eigenlijk de wijk niet uit, om alles te vinden wat je zoekt. De supermarkt, basisschool, wijkcentrum en sporthal bevinden zich op wandel- en fietsafstand van je woning. En steek je de weg over, dan sta je in het nieuw aangelegde stadspark Zuidbroek.

In 2003 kreeg het Masterplan Zuidbroek groen licht: een zeer duurzame wijk voor 3100 woningen. Inmiddels is de wijk al voor een groot deel aangelegd en is dit een van de laatste nieuwbouwprojecten in de wijk. Dit is dus je kans om te wonen op deze heerlijke plek!

Het stadspark Zuidbroek werd gerealiseerd tussen 2012 en 2014. Het is 1000 meter lang en op het breedste deel 300 meter breed. Vroeger werd het terrein beschreven als de Apeldoornse Hooilanden. Bij het ontwerp van het park is er gekeken naar de geschiedenis van het beeklandschap en gestreefd om dit in oude glorie terug te brengen. Het resultaat is een heerlijk park voor iedereen. Een plek waar natuur en recreatie samenkomen. Zo spot je op deze plek misschien wel een lepelaar, de kieviet, een blauwe reiger, bosrietzanger of een van de andere vele vogelsoorten die hier ook hun plek hebben gevonden.

Wonen in Parkzicht betekent leven en wonen op een heerlijke plek in een schitterende woning. De parkwoningen bieden veel ruimte (164 m2) met het stadspark Zuidbroek als voortuin. Al eerder werden 28 parkwoningen gerealiseerd aan de Rumbastraat, dus je kunt al een kijkje nemen hoe jouw toekomstige woning eruit komt te zien.

Struin met je partner of je kids over de wandelpaden, geniet van de fijne speeltuin met waterspeelplaats of trap een balletje op een van de voetbalvelden. Daarnaast loopt er zelfs een fitness trail door het park, waar de sportieveling zijn of haar hart kan ophalen! Sporten in de natuur, wat is er lekkerder dan dat?

Ontwikkeling en realisatie

 

 

Verkoopinformatie

De verkoop van de 36 woningen in Parkzicht Zuidbroek is gesloten. Op dit moment is de toewijzigingsprocedure gestart. Heb je nog vragen of ben je toch nog geïnteresseerd in een woning? Neem dan contact op met Nieuwbouw Centrum Apeldoorn.

© 2021 Parkzicht Zuidbroek Apeldoorn | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Vormgeving & Inhoud: Thumbs Up | Website ontwikkeld door Sieronline