Actueel

Verkoop gesloten

Geplaatst op 17 juli 2020

De verkoop van de 36 woningen in Parkzicht Zuidbroek is gesloten. Op dit moment is de toewijzigingsprocedure gestart. Heb je nog vragen of ben je toch nog geinteresseerd in een woning? Neem dan contact op met Nieuwbouw Centrum Apeldoorn. Nieuwbouw Centrum Apeldoorn 055 – 577 71 07 info@nieuwbouwcentrumapeldoorn.nl Lees verder »

Start bouw Q1 2021

Geplaatst op 9 juli 2020

De bouw van de 36 parkwoningen zal naar verwachting in het eerste kwartaal van 2021 van start gaan. Nikkels bouwbedrijf uit Twello is verantwoordelijk voor de realisatie van het project.   Lees verder »

10 juli start verkoop

Geplaatst op 6 juli 2020

Op vrijdag 10 juli om 12.00 uur gaan 36 zeer ruime en prachtige parkwoningen in de verkoop. De woningen van nieuwbouwproject Parkzicht, aan de Rumbastraat in de nieuwe wijk Zuidbroek in Apeldoorn, liggen misschien wel op het mooiste plekje in deze wijk! In het plan Parkzicht komen vier woningblokken met in totaal 36 woningen. Per […] Lees verder »

Ontwikkeling en realisatie

 

 

Verkoopinformatie

De verkoop van de 36 woningen in Parkzicht Zuidbroek is gesloten. Op dit moment is de toewijzigingsprocedure gestart. Heb je nog vragen of ben je toch nog geïnteresseerd in een woning? Neem dan contact op met Nieuwbouw Centrum Apeldoorn.

© 2021 Parkzicht Zuidbroek Apeldoorn | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Vormgeving & Inhoud: Thumbs Up | Website ontwikkeld door Sieronline