10 juli start verkoop

Op vrijdag 10 juli om 12.00 uur gaan 36 zeer ruime en prachtige parkwoningen in de verkoop. De woningen van nieuwbouwproject Parkzicht, aan de Rumbastraat in de nieuwe wijk Zuidbroek in Apeldoorn, liggen misschien wel op het mooiste plekje in deze wijk!

In het plan Parkzicht komen vier woningblokken met in totaal 36 woningen. Per woningblok zijn er 2 hoekwoningen en 7 middenwoningen beschikbaar.

De parkwoningen hebben een uniek ontwerp en zijn bovendien zéér ruim, met een woonoppervlak van 164 m2. Er is de mogelijkheid voor 2 badkamers en 6 slaap- en of werkkamers in de woning. De begane grond heeft een uniek karakter, door de grote ramen voor en achter en een speelse splitlevel indeling. De keuken aan de voorzijde ligt hoger dan de woonkamer, waardoor je tuin echt een verlengstuk kan worden van woonkamer.

Vanuit je voordeur loop je direct het stadspark Zuidbroek in. Hou je van rust, natuur en ben je graag buiten met je gezin? Dan is dit dé ideale plek voor jou om te wonen. Uniek, vanwege de locatie bij het park, maar ook in deze mooie nieuwe wijk. Alle voorzieningen liggen op fiets- en loopafstand van je woning.

Maar ook het centrum van Apeldoorn is op steenworp afstand. Kortom, alles wat je zoekt in een heerlijke gezinswoning vind je in Parkzicht Apeldoorn!

Vanaf 10 juli komt alle verkoopinformatie beschikbaar op deze website en kun je ook vanaf dit moment contact opnemen met makelaar Nieuwbouw Centrum Apeldoorn.

Ontwikkeling en realisatie

 

 

Verkoopinformatie

De verkoop van de 36 woningen in Parkzicht Zuidbroek is gesloten. Op dit moment is de toewijzigingsprocedure gestart. Heb je nog vragen of ben je toch nog geïnteresseerd in een woning? Neem dan contact op met Nieuwbouw Centrum Apeldoorn.

© 2021 Parkzicht Zuidbroek Apeldoorn | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Vormgeving & Inhoud: Thumbs Up | Website ontwikkeld door Sieronline